Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Έκτακτη Γενική Συνέλευση



ΘΕΜΑΤΑ:
  1. Έκτακτη Γενική Συνέλευση
  2. Συζήτηση με διευθυντές/διευθύντριες δημοτικών σχολείων και προϊσταμένους/προϊσταμένες δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων Αλμωπίας για τη χρηματοδότηση των σχολικών μονάδων από τον Δήμο Αλμωπίας και προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
  3. Ευχές για το Πάσχα

1.      Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση  του Συλλόγου μας, ύστερα από το κάλεσμα της ΔΟΕ, θα  πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας. Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί  την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ΙΔΙΑ  ΜΕΡΑ (27/3/2018) στον ίδιο χώρο στις 19:00. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη. Σας αποστέλλουμε συνημμένα έγγραφο και αφίσα της Δ.Ο.Ε.
2.      Παρακαλούνται οι διευθυντές/διευθύντριες δημοτικών σχολείων και οι  προϊστάμενοι/προϊσταμένες δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων Αλμωπίας να παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση την Τρίτη 27/3/2018 και ώρα 19:00 ώστε να συζητηθούν και θέματα χρηματοδότησης των σχολικών μονάδων από τον Δήμο Αλμωπίας και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στις μονάδες τους.
3.      Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με την ευκαιρία της εορτής του Πάσχα σας εύχεται η θυσία και η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γεμίσει τις ψυχές όλων με αγάπη και ανθρωπιά για έναν καλύτερο κόσμο. Καλή Ανάσταση με υγεία για σας και τις οικογένειές σας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                      ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου