Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Τακτική Γενική Συνέλευση


Η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας  στις 09.00 π.μ. Την ίδια ημέρα Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας θα γίνουν οι εκλογές του Συλλόγου μας. Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 13.00μ.μ. και θα ολοκληρωθεί στις  19.00μ.μ.  Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύλλογο μπορούν να αποστείλουν την αίτηση εγγραφής στο mail του Συλλόγου syllekp1grpepel@gmail.com

ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ:

α.  Κριτική Πεπραγμένων Δ.Σ. Δ.Ο.Ε.
β.  Προτάσεις
γ.  Απολογισμός της Ε.Ε.
δ.  Απολογισμός εργασιών του Δ.Σ.
ε.  Ενημέρωση από τους αιρετούς του Π.Υ.Σ.Π.Ε.
στ. Άλλα θέματα που αναφέρονται στην ημερήσια διάταξη ή ακόμα που θα ήθελε να προτείνει η Γενική Συνέλευση
ζ.  Εκλογή εφορευτικής Επιτροπής για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ε.Ε. και των Αντιπροσώπων
Η  κατάθεση ψηφοδελτίων των παρατάξεων και ανεξάρτητων υποψηφίων μπορεί να γίνει μέχρι 25 Μαΐου 2017 και ώρα 14.00μ.μ. στον πρόεδρο του Συλλόγου μας Ανδρίκο Δημήτριο ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του στο τηλ. 6974613189.
Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι κατά την εκλογική διαδικασία θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα της οποίας ο αριθμός θα αναγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους.
Τα μέλη του Συλλόγου μας θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους (34 ευρώ για τους μόνιμους και 25 ευρώ για τους αναπληρωτές)  στο Σύλλογο μέχρι την ημέρα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.   Υπενθυμίζουμε επίσης ότι όσοι συνάδελφοι θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους μέχρι 24 Μαΐου 2017.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                      ΠΑΠΑΒΕΝΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου